Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 Hyvän olon kuvia niin yksityisille, yhteisöille kuin yrityksillekin.

(c) AnnArt(c) AnnArt

 

"Annan käsittelyssä kameran edessä oleminen oli aivan ihana kokemus! Annan vahvuus ja ainutlaatuisuus valokuvaajana on mielestäni juuri siinä, että hänen kuvansa ovat todella upeita niin tunnelmaltaan kuin laadultaan, mutta lisäksi kuvattava vapautuu ja sulaa hetkessä kankeasta, poskilihaksiaan jäykistelevästä ”mä niin vihaan olla kuvattavana” -tyypistä ”hahhaaa täähän on ihan tosi kivaa” -tyypiksi! Anna saa kuvattavan vapautumaan ja humahtamaan tunnemaailmoihin ja tämän ansiosta kuvasta välittyy aito Ilo. Tuo napattu ihana hetki ja tunne säilyvät kuvassa ja siihen voi palata koska vain. <3" Laura

 

>> Tutustu portfoliooni.

 

Tunnekeskeinen valokuvaus - AnnArtin Ilokuvaus

Ilokuvauksen voi yhdistää mihin tahansa perinteiseen valokuvaukseen. Lue lisää: Ilokuvaus

Raskauskuvaukset

Äitinä ja neuvolan perhetyöntekijänä tiedän, että raskaus on herkkää ja tunteidentäyteistä aikaa. Raskauskuvissani näkyvät onnellisuus, lämpö ja odotuksen kauneus.

Lapsi- ja perhekuvaukset

Parhaissa lapsi- ja perhekuvissa näkyvät ilo ja lämmin tunnelma. Olen työskennellyt pitkään lasten, nuorten ja perheiden parissa, joten takataskustani löytyy keinoja vapauttaa mahdollinen jännitys ja saavuttaa luottamus. Yhdessä onnistumme luomaan ikimuistoiset kuvat juuri sinun rakkaistasi!

Juhla- ja hääkuvaukset

Juhlissa tärkeintä on tunnelma – sekä paikan päällä että valokuvissa. Ikuistan tärkeät hetkesi niin, että hyvä olo näkyy kuvissa ja voit myöhemmin palata tallentuneisiin tunnelmiin aina halutessasi. Kuvaan erityisesti tunnelmakuvia ja yksityiskohtia. Haluan, että jokaisessa kuvassa välittyy hyväolo ja yksilöllisyys. Siksi en esim. ota koko juhlaseurueen "liukuhihnamaisia" ryhmäkuvia juhlapaikalla. Useimmilla juhlavierailla on kameroita mukana ja voitte myös jakaa vieraille vaikka kertakäyttökameroita. Näin saatte minulta tilaamienne kuvien lisäksi erilaisia täytekuvia useista kuvakulmista. Vaihtoehtoisesti voin alihankintana järjestää toisen kuvaajan mukaan lisämaksua vastaan. Laatuun keskittymällä takaan sinulle unohtumattomat juhlakuvat.

Henkilökuvaukset

Henkilökuvani ovat kokonaisvaltaisen hyvänolon kuvia. Tutustun Sinuun ennen kuvauksia ja suunnittelen teeman yhdessä kanssasi - asiakastyytyväisyys on tärkeä yritysarvoni. Yhdessä onnistumme luomaan hyvän olon kuvauskokemuksen ja siten parhaat kuvat juuri sinulle.

Sosiaali- ja terveysalan kuvaukset

Sosiaalialan ammattilaisena ja vuosia kentällä töitä tehneenä tuon sosiaali- ja terveysalan mainos- ja esitekuvauksiin syvyyttä. Käytän kaikissa kuvauksissa voimavarakeskeistä valokuvausmenetelmääni (Ilokuvaus), joka takaa, että jokaisella kuvalla on tarina.

Yrityskuvaukset

AnnArtin yrityskuvauksissa on ikuistettuna tarkkaan valittuja yksityiskohtia ja tunnelmia. Henkilöstökuvaukset voi toteuttaa myös Ilokuvauksen keinoin tai yhdistää kuvaukset vaikkapa työhyvinvointitoimintaan. Kysy lisää!

 

Muut kuvaukset

Kysy tarjousta myös muista kuvauksista. Jos en pysty toteuttamaan toivettasi, löytyy yhteistyöverkostostani sinulle varmasti sopiva kuvaaja.