Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 Workshopit ja ryhmät

 

Workshopit ja ryhmät yrityksille/yhteisöille

Toteutan workshopeja ja ryhmiä sekä yrityksen/yhteisön työntekijöille että heidän asiakkailleen. Sisällöt ovat täysin räätälöitävissä yrityksen/yhteisön tai asiakaskunnan tarpeisiin.

Työntekijäworkshopeissa keskitymme löytämään työyhteisön omia voimavaroja ja vahvistamaan yhteishenkeä voimaannuttavan työskentelyn ja Ilokuvauksen® keinoin. Ravistelemme mieleen tarrautuneita uskomuksia erilaisista rooleista ja opettelemme katsomaan itseämme ja työyhteisöä ilon kautta.

Asiakasryhmille mahdollistan workshopeja ja ryhmiä mm. sateenkaariaiheista, omakuvasta, voimaantumisesta ja ihmissuhdetyöskentelystä. Asiakasryhmiä ja workshopeja olen toteuttanut mm. Sylva ry:lle, Snellulle, Etelän-SYLI ry:lle ja UUT ry:lle.

 

Kysy tarkemmin sähköpostilla: annart.production@gmail.com

 

Rakastan Sinua

Ilokuvaus -workshopin aikana keskitymme löytämään parisuhteen voimavaroja ja vahvistamaan parikuvaa voimaannuttavan työskentelyn ja Ilokuvauksen® keinoin. Ravistelemme mieleen tarrautuneita uskomuksia
parikuvasta. Harjoittelemme katsomaan itseä ja parisuhdetta rakastaen ja hyväksyen.

 

Rakastan Itseäni

Rakastan Itseäni -workshop on omasta itsestä iloitsemista ja omakuvan vahvistamista sukupuolesta riippumatta. Ravistelemme mieleen tarrautuneita uskomuksia minäkuvasta ja opettelemme katsomaan itseämme rakastaen ja hyväksyen. Workshop sopii kaikenikäisille sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Se voi olla myös osa ikimuistoisia polttareita tai syntymäpäiviä. 

Workshopin voi järjestää myös suljettuna ryhmänä, jossa työstetään minäkuvaa 4 tapaamiskerralla erilaisin yksilö- ja yhteistehtävin. 

 

Eron jälkeen kokonaiseksi

Workshopissa keskitymme löytämään omia voimavarojamme ja vahvistamaan omaa minäkuvaamme voimaannuttavan työskentelyn ja Ilokuvauksen ® keinoin. Ero on tienhaara elämässä, mutta se on myös mahdollisuus. Workshop ei ole varsinaisesti eroryhmä: emme mm. käy läpi osallistujien erotarinoita. Ryhmässä ei myöskään ole merkitystä onko ero ollut avio- vai avoero tai kumpi osapuoli erossa olet. Workshop on mahdollisuus verkostoitua muiden eronneiden kanssa ja jakaa vertaistukea workhopin jälkeen. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

 

KOKEMUKSIA WORKSHOPEISTANI:

 

”En pidä yleensä valokuvattavana olemisesta ja koen ”poseeraamisen” epäluontevana. Ilokuvauksen kuvaustilanne oli niin rauhallinen ja myönteinen, ettei kuvausta ehtinyt jännittää. Anna rohkaisi lempeästi kääntymään ”sisäänpäin” kuvaustilanteessa, joten kuvista puuttuu jännittäminen ja teennäinen esiintyminen. Kuvaustilannetta edeltävä ryhmäkeskustelu oli mukava. Kiitos, ihanaa oli!”

 

”Hienoja oivalluksia ja rohkeutta ja mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä oli kuvattaessa, kun Anna vei meitä eri tunteiden kautta eri olotiloihin. ”

 

”Ryhmä oli sopivan pieni. Jokainen sai kunnolla purkaa mietteitään. Tila oli kotoisa ja lämminhenkinen.”

 

”Vaikka erosta on jo aikaa ja olen sen jo käynyt mielestäni todella hyvin läpi, niin päivä antoi silti paljon. Muistutuksena ja vahvuutena itselleni ja uudelle suhteelle."

 

”Kaikkia ajatuksia arvostettiin. Anna oli levollinen ja antoi aikaa pohdinnoille."

 

”Tunnelma oli vapautunut ja rento. Välitön ilmapiiri antoi tilaa oppia itsestä ja muista.”

 

”Oli sekalainen porukka ja saatiin todeta, että eri elämän tilanteissakin ajatukset äitiydestä ja naiseudesta pyörivät samankaltaista kehää.  Tuli sanoitettua ajatuksia."