Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 Ilokuvaus 

 

 

Ilokuvaus® on tunnekeskeistä omia voimavaroja vahvistavaa valokuvausta. 

Kuvattavana oleminen voi toimia voimaa antavana kokemuksena kenelle tahansa meistä. Tunnekeskeisen valokuvauksen lähtökohtana on kuvattavan eli Sinun näkysi ja toiveesi siitä, miten, missä ja miksi Sinua kuvataan. Tärkein tehtäväni valokuvaajanasi on auttaa Sinua löytämään  aito tunne sisältäsi, silloin se näkyy myös valokuvissa sisäisenä ilona ja hehkuna. Kuvauksia edeltävän keskustelun tavoitteena on tutustua Sinuun ja siten mahdollistaa luottamuksellinen kuvaustilanne. Keskustelun aiheet auttavat minua tuomaan esille haluamasi tunteet, olotilan ja olemuksen.

Kuvaamisen tarkoituksena voi olla esim. itsetunnon kohottaminen, naiseuden/mieheyden esille nostaminen, itsensä uudella tavalla esiin tuominen, työyhteisön yhteishengen tiivistäminen tai oikeastaan mikä tahansa voimauttava tarkoitus.

Esimerkkejä valmiista pakettihinnoista löydät hinnastostani.

Ilokuvauksen® voi yhdistää mihin tahansa perinteiseen valokuvaustuokioon: häät, kihlajaiset, perhekuvaukset, henkilökuvaukset jne. 

Lahjoitan vuosittain joululahjarahat hyväntekeväisyyteen Ilokuvaus-lahjoituksena 

 

Ilokuvaus®-workshopit

Toteutan erilaisia Ilokuvaukseen® perustuvia workshopeja sekä yksityisille että yrityksille. Jos valmiista workshop-palveluista ei löydy sinulle sopivaa, niin kerro minulle toiveesi ja toteutetaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

 

Valoa ja iloa, Anna

ILOKUVAUSKOKEMUKSIA

 

Tara Lange: ihaNainen äiti -workshop 

"Aloitimme valitsemalla erilaisista korteista meitä kuvaavia sanoja naisena ja äitinä. Olipa yllättävän vaikeaa, sillä ottiko sitä mitä haluaisi olla vai sitä mitä oli, koska ne voivat olla kaksi eri asiaa. Sanoja avatessa äänet värisivät ja itsetuntemus ja kiitollisuus lisääntyivät.

Hienoja oivalluksia ja rohkeutta ja mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä oli kuvattaessa, kun Anna vei meitä eri tunteiden kautta eri olotiloihin."

 

Laura: yksilö-Ilokuvaus

"Anna saa kuvattavan rentoutumaan ja ilon, tunteen ja lämmön kuviin. Todella ammattitaitoinen ja ihmisläheinen kuvaaja."

 

Tyttöjen talon IhaNainen minä -workshop

"Workshop oli erittäin positiivisesti yllättävä. En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta oli kiva huomata miten paljon pohdittavaa hyvin yksinkertaisilla asioilla sai."

 

Pentti Kinosmaa: yrityskuvaus Ilokuvauksena

Anna saa kuvaustilanteesta loihdittua ikimuistoisia hetkiä, jotka tallentuvat myöhemminkin muisteltaviksi. Annan käsissä jokainen saa olla hetken tähti! Annan iloinen ja positiivinen asenne tarttuu ja kuvauksissa on hymy ja nauru herkässä! Kiitos Anna